Contact: (+31) 06-52520540

Over ons

 

test2

 

 

Bureauprofiel

De Kovel architecten is een in Rotterdam gevestigd architectenbureau dat wordt geleid door Herman de Kovel. Als voormalig partner en mede-oprichter van DKV architecten is Herman de Kovel verantwoordelijk voor het ontwerp van een groot aantal gerealiseerde projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw. Veel van deze projecten zijn gesitueerd in een stedelijke situatie met een complex programma van winkels, woningen en gebouwd parkeren.

De rol van de architect is de laatste jaren sterk veranderd en is niet langer vanzelfsprekend. De vraag van de opdrachtgever verschilt per opgave en de taak van de architect loopt uiteen van advisering, het maken van een (schets)ontwerp tot het verzorgen van het complete ontwerpproces. De Kovel architecten is een flexibele organisatie, waarbij per opgave een team wordt samengesteld met de benodigde expertise. Indien nodig wordt daarbij gebruikgemaakt van het beschikbare brede netwerk.

Het werkterrein van De Kovel architecten loopt uiteen van korte (stedenbouwkundige) studies en kleinschalige opgaven als het individuele woonhuis tot het ontwerp van complexe bouwwerken, inclusief de technische uitwerking. De werkwijze is een mix van nuchter pragmatisme en geïnspireerd zoeken naar de hoogste kwaliteit in de architectuur en het functioneren van het gebouw. Gestreefd wordt naar een resultaat dat even vanzelfsprekend als verrassend is.

 

 

Opdrachtgevers

heijmans
de Alliantie
leyten
van der Vorm
vdp vastgoed

Back To Top